X
Hello, Maybe you would like to see the English version of the website.
Click aici pentru a continua in Romana

Wolf Imobiliare

Despre noi

Dezvoltăm proiecte imobiliare ce redefinesc ce înseamnă ACASĂ pentru tine.

Inovăm constant pentru confortul tău

Ca dezvoltator imobiliar, WOLF Imobiliare aduce concepte noi pe piața din Sibiu. Proiectele precum happy CiTy urmăresc confortul unei locuințe în întreg ecosistemul ei: locuri de joacă pentru copii, spații comunitare, zone verzi, parcări, inovații de conectivitate în casă. Astfel de proiecte vizează creșterea calității vieții și oferirea unor locuințe în cartiere rezidențiale noi la standarde europene, de top.

Locuințele ergonomice dezvoltate de Wolf Imobiliare pun accent pe un spațiu bine compartimentat, pentru a oferi un maxim de confort, fără a ridica prețul.

Wolf
Rectangle 10 Created with Sketch. Rectangle 10 Created with Sketch.

Beneficii

Inovam
Inovăm în imobiliare

Dezvoltăm constant noi concepte imobiliare pentru a întruni standardelor de calitate impuse de cerințele clienților noștri.

Experienta
Avem experiență în diferite tipuri de construcții

Respectăm cu rigurozitate proiectele inițiale. Nu facem rabat la elementele impuse de proiect și documentăm transparent fiecare etapă a proiectelor dezvoltate.

Starea
Ne preocupă stare de bine a clienților noștri

Nevoile și cerințele viitorilor proprietari sunt foarte importante pentru noi. Facilităm starea de bine și vă implicăm încă din fazele de început ale proiectului.

Locul
Alegem cu grijă locul unde construim

Bucură-te de o zonă în continua dezvoltare și diversificare, în singurele ansambluri rezidențiale din Sibiu construite pentru fericirea și confortul viitorilor locatari.

Specialisti
Lucrăm cu specialiști din Sibiu și București

Colaborăm constant cu experți din diverse domenii de activitate pentru a oferi o construcție responsabilă ce integrează ideile celor mai buni specialiști.

Dezvoltam
Dezvoltăm pe termen lung

Construcțiile WOLF Imobiliare sunt fost proiectate și dezvoltate cu materiale ce rezistă în timp. Urmărim confortul atât în perioada de garanție, cat și în viitorul îndepărtat.

Contact

Vrei să vorbești cu unul din consultanții noștri?
Completează datele din formularul de mai jos și te vom contacta în cel mai scurt timp. Ne poți suna la 0745327891 sau la 0747052044 pentru a programa o întâlnire cu unul dintre consultanții noștri imobiliari.

Intrebari Frecvente

Pot achiziționa locuințele dezvoltate de WOLF Imobiliare prin Prima Casă?

Da. O parte din construcțiile WOLF Imobiliare se pot achiziționa prin programul Prima Casă.
Luați legătura cu una dintre băncile acceptate în programul Prima Casă și aflați care sunt actele necesare obținerii unui astfel de credit imobiliar. WOLF Imobiliare vă poate pune la dispoziție actele necesare ca sa vă puteți lua creditul.

Care este soluția pentru încălzire termică?

Fiecare locuință are instalațiile și caloriferele montate la predare. Totuși, proprietarii își vor achiziționa singuri centralele.

happy CiTy

Casa în care locuiești trebuie să îți dea libertatea de a socializa!

Specialiștii WOLF Imobiliare au dezvoltat singurul proiect care pune accent pe comunitate, ca nucleu de dezvoltare al unei zone.
Spațiul în care locuiești trebuie să îți dea libertatea de a socializa, de a-ți crește copiii, dezvoltându-le abilitățile sociale chiar și în jurul casei și nu doar la grădiniță sau la școală.

Română

South Residence

Un nou standard de calitate pentru familiile tinere

Am construit acest ansamblu pentru a oferi un nou standard de calitate, confort și o mai bună alternativă pentru familiile tinere față de ce este actualmente disponibil pe piața din Sibiu.Ansamblul combină avantajele unui bloc nou, construit fără a face rabat la calitate, axat pe funcționalitate, cu un design ce rezistă în timp.
Română

Parcul sub Arini

“Luxul înseamnă atenția la orice detaliu”

Hubert de Givenchy

 

În 2016 ne-am propus să construim un ansamblu care să se diferențieze de orice altă dezvoltare imobiliară prin calitatea produsului finit și prin atenția la detalii. Astfel, la începutul anului 2016 am început construcția un imobil cu 4 apartamente de lux (câte un apartament per etaj).

Română