Parcul sub Arini

(Proiect Incheiat)
  • Parcul sub Arini - apartamente de lux in Sibiu
  • Parcul sub Arini - apartamente spatioase in Sibiu
  • Parcul sub Arini - apartamente de vanzare Sibiu
  • Parcul sub Arini - apartamente doua sau trei camere
  • Parcul sub Arini - luxul sibian

“Luxul înseamnă atenția la orice detaliu”

Hubert de Givenchy

 

În 2016 ne-am propus să construim un ansamblu care să se diferențieze de orice altă dezvoltare imobiliară prin calitatea produsului finit și prin atenția la detalii. Astfel, la începutul anului 2016 am început construcția un imobil cu 4 apartamente de lux (câte un apartament per etaj).

Am dorit să dezvoltăm un imobil care să respecte arhitectura și istoria zonei Parcului sub Arini, zonă cunoscută la nivelul Sibiului ca un cartier exclusivist.

Parcul sub Arini - apartamente noi in Sibiu

Apartamente pentru cumpărători high-end

Planul proiectului a prevăzut ca la fiecare etaj să existe un singur apartament tocmai pentru a oferi adevăratul confort sporit și un spațiu generos. Am ales acest cartier cunoscut pentru locația excelentă și liniștea sa. Apartamentele de lux au fost prevăzute cu toate facilitățile pe care viitorii locatari și le-au dorit.

Locuințe perfecte pentru relaxare

Apartamentele de lux Parcul sub Arini sunt construite la câteva minute pe jos de parc, într-un loc liniștit și plin de verdeață. Cumpărarea unui astfel de apartament a fost o investiție perfectă pentru persoanele ce doreau să trăiască la cel mai înalt standard de calitate și confort, în centru, dar și aproape de natură.

Locuințele sunt la numai 25 minute de mers pe jos de Muzeul Astra și la 15 minute de Grădina Zoo Sibiu. În vecinătatea apartamentelor, la marginea parcului au fost amenajate terenuri de tenis, unde toți locatarii pot face sport și se pot relaxa.

apartamente aproape de Parcul sub Arini

aproape de Parcul sub Arini

apartamente aproape de locul perfect pentru sport și relaxare

locul perfect pentru sport și relaxare

apartamente la 15 min pe jos de Grădina Zoo Sibiu

la 15 min pe jos de Grădina Zoo Sibiu

apartamente cu atenție deosebită la orice detaliu

atenție deosebită la orice detaliu

Parcul sub Arini - apartamente noi si spatioase in Sibiu

Alături de clienți pentru a obține adevăratul lux

Cele patru apartamente ale proiectului “Parcul sub Arini” au peste 80mp, perfect customizabili pentru a oferi un plus de confort și libertate de exprimare.

Apartamentele s-au predat cu parchet din lemn masiv și cu toate finisajele făcute. Ceramica din băi și bucătării au fost la alegerea beneficiarilor. Culorile interioare, date de vopseau pereților sau de tapet, de tâmplăria interioară, au fost alese după gustul fiecărui locatar pentru a oferi spațiului un plus de personalitate și unicitate.

Mai puțin timp în mașină

Petrece mai puțin timp în mașină. Apartamentele sunt amplasate la câteva minute de mers pe jos de principalele puncte de interes ale Sibiului.

Dacă tot trebuie să iei mașina, la întoarcere ai locul de parcare asigurat. Toți locatarii au propriul loc de parcare individual, pentru a elimina timpii morți de căutare a parcării. În schimb, poți petrece acest timp făcând ceea ce-ți place, fie că este vorba de a citi o carte bună sau de a te plimba în parc alături de cei dragi.

Parcul sub arini

Do you want to talk to one of our consultants?

Call us at 0745327891 or 0747052044 to schedule a meeting.

Contact us